Verkoper PSV FANstore – 28 - 40 uur per week

Functieomschrijving

Ben jij de Verkoper PSV FANstore/PSV Citystore die actief mee wil bouwen aan de retail activiteiten van PSV? Heb jij interesse in voetbal, verkoop, de detailhandel en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken naar PSV. Lees deze vacature en reageer direct via de site.


Eendracht maakt Macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit de op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft op ambities op Champions League-niveau.


Om onze dienstverlening en kwaliteit naar onze fans naar een hoger niveau te brengen, zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Verkoper PSV FANstore (28 - 40 uur per week).

Wat is de afdeling Merchandising?
Als Verkoper PSV FANstore/PSV Citystore ben je onderdeel van de afdeling Merchandising. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een totaal PSV merchandise assortiment en het vermarkten daarvan via de winkel, webshop en groothandel.


De PSV FANstore in het Philips Stadion is de “Flagship Store” van de club met het grootste assortiment PSV artikelen voor de échte PSV-supporter waar uiteraard ook de PSV / Puma wedstrijd- en trainingscollecties worden verkocht. De PSV Citystore is de winkel van PSV in de binnenstad van Eindhoven. Naast deze generieke winkelprocessen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals handtekeningen-sessies, Phoxy-activiteiten en andere supportersacties.


Wat ga je doen als Verkoper PSV FANstore/PSV Citystore?

In de functie van Verkoper ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele PSV assortiment. Met je kennis, ervaring en interesse, adviseer je klanten op een professionele en plezierige manier. Samen met je collega’s ben je betrokken bij alle winkelprocessen. Je zult afwisselend werken in zowel de FANstore als Citystore. De werktijden zijn binnen de traditionele winkelopeningstijden van de PSV FANstore en PSV Citystore en rondom thuiswedstrijden van PSV.

Functievereisten

Je profiel als Verkoper PSV FANstore:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding in retail
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de detailhandel
  • Affiniteit met sport en voetbal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Klantgerichte houding
  • Commerciële instelling
  • Zelfstandig
  • Teamspeler
  • Enthousiast

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen bij PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite van PSV.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.