Stagiair(e) PSV Soccer School

Functieomschrijving

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor de PSV Soccer School? Heb jij interesse in sport, sportmanagement en het organiseren van events en doe je een opleiding in de richting van CIOS of HBO Eventmanagement? Dan is dit jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite.


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


PSV is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) voor de PSV Soccer School voor een meewerkstage (aantal uren per week in overleg). De stage zal starten in februari 2022 en kan in overleg plaatsvinden tot juni/juli 2022.


Wat is de PSV Soccer School?

Bij de PSV Soccer School organiseren wij nationale en internationale clinics aan kinderen van 2 t/m 14 jaar om hen de ervaring te geven hoe het is om te trainen als een echte PSV’er. De PSV Soccer School wil kinderen een unieke en onvergetelijke ervaring laten beleven door te laten ervaren hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV. De PSV Soccer School heeft zo’n 20 trainers onder contract die de clinics verzorgen.


Wat ga je doen als stagiair(e) PSV Soccer School?

Als stagiair(e) help je mee in de organisatie van nationale en internationale clinics die de PSV Soccer School organiseert. Tijdens deze stageperiode word je vooral samen met je collega’s verantwoordelijk voor de voorbereiding van clinics en het organiseren en leiden van de clinics op de dag zelf. De meeste clinics worden georganiseerd op PSV Campus De Herdgang. Tevens ben je ondersteunend bij de gehele organisatie en help je mee bij het aansturen van trainers, het regelen van faciliteiten en het ontvangen en begeleiden van deelnemersgroepen.

Primaire kerntaken van de stageplaats PSV Soccer School

 • Verantwoordelijk voor de voorbereiding van nationale en internationale clinics
 • Het organiseren en leidinggeven tijdens clinics op de dag zelf
 • Organisatie van alle faciliteiten in samenspraak met je collega’s
 • Nieuwe trends en ontwikkelingen nauw in de gaten houden

Functievereisten

Wie zoeken wij op de afdeling PSV Soccer School?

 • Derdejaars HBO Sportkunde en/of Eventmanagement, Derde- of vierdejaars MBO CIOS/Sport & Bewegen of een soortgelijke richting
 • Affiniteit met voetbal en PSV
 • Beschikken over goede organisatie- en managementvaardigheden
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Proactief
 • Flexibel

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.   

    

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.