Stageplaatsen 2021/2022

Functieomschrijving

Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten.

PSV biedt elk seizoen diverse uitdagende stageplaatsen aan. Dit is jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken! Bekijk nu ons huidige aanbod in stageplaatsen.

Solliciteren?

Geef dan aan in je sollicitatie op welke vacature je reageert. Voeg daarnaast ook je CV en je Motivatiebrief toe. Solliciteren kan via de knop 'Reageer op deze vacature'.

Stagiair beweegcoach/leefstijladviseur bij PSV+

Als stagiair beweegcoach/leefstijladviseur bij PSV+ begeleid je mee de projecten van het leefstijlprogramma van PSV+ in de vorm van; monitoring deelnemers, opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen en trainingen opstellen die aansluiten bij de behandelprogramma’s. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de beweegbijeenkomsten in en rondom het Philips Stadion. Je helpt mee bij de theoriebijeenkomsten over motivatie, voeding, beweging, rust en herstel. Daarnaast houd je nieuwe trends en ontwikkelingen nauw in de gaten.

Klik hier voor de volledige vacature van stagiair Beweegcoach/Leefstijladviseur 

Stagiair FANstore

Als stagiair Verkoper FANstore maak je onderdeel uit van de afdeling Merchandising, maar de kerntaken zijn gericht op de werkzaamheden binnen de FANstore. Je gaat je bezig houden met de verkoop van het gehele FANstore assortiment met een specialisme op het gebied van functionele voetbalartikelen zoals voetbalschoenen, maar ook kleding en aanverwante accessoires.

Klik hier voor de volledige vacature van stagiair FANstore


Functievereisten

Zie de specifieke vacature van de stageplek voor de vereisten.