Oproepkracht trainer PSV Soccer School of PSV Voetjebal

Functieomschrijving

Ben jij de oproepkracht die wij zoeken voor de afdeling PSV Soccer School of voor PSV Voetjebal? Heb jij interesse in voetbaltrainingen en coaching? Dan is dit jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite.

Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


PSV is op zoek naar enthousiaste oproepkracht trainer PSV Soccer School. Zie onderstaand de vacaturetekst: 

Vacaturetekst Oproepkracht Trainer PSV Soccer School


PSV is op zoek naar enthousiaste oproepkracht trainer PSV Voetjebal. Zie onderstaand de vacaturetekst:

Vacaturetekst Oproepkracht Trainer PSV Voetjebal

Functievereisten

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Solliciteren?
Hebben we je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. De sollicitatieprocedure loopt via onze partner Driessen HRM. Solliciteren kan via:

https://www.driessen.nl/vacatures/oproepkracht-trainer-psv-soccer-school-16393

https://www.driessen.nl/vacatures/oproepkracht-trainer-psv-voetjebal-16395


Goed om te weten is dat Driessen als uitzendbureau onze partner is bij de werving & selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.