Medewerker Technische Dienst (W- en E-installaties)

Functieomschrijving

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carriere binnen PSV mogelijk.


PSV is ter versterking van de Technische Dienst op zoek naar Medewerkers Technische Dienst (W- en E-installaties) Afdeling Stadion Exploitatie

Als Medewerker Technische Dienst maak je onderdeel uit van de Afdeling Stadion Exploitatie. Deze afdeling levert met het besturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten een bijdrage aan de primaire processen van de organisatie. De afdeling is verantwoordelijk voor de technische installaties in het Philips Stadion en sportcomplex De Herdgang en de bouwkundige staat van de panden.


Voor verdere informatie over de functie van Medewerker Technische Dienst (E-installaties), zie het bestand in deze link

Voor verdere informatie over de functie van Medewerker Technische Dienst (W-installaties), zie het bestand in deze link.

Functievereisten

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.