Assistent trainer (Vrijwillige functie)

Functieomschrijving

Ben jij de assistent trainer PSV die actief mee wil bouwen aan de afdeling PSV Onderbouw? Heb jij interesse in het ontwikkelen van jonge voelballers en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken naar PSV. Lees deze vacature en reageer direct via de site.

Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.

Om de organisatie naar een hoger niveau te brengen, zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Assistent trainer – 20 uur per week

(Vrijwillige functie) 


Wat is de PSV Onderbouw? 

De PSV onderbouw start met O10 en loopt door tot de O12 op verschillende strategische locaties met als middelpunt Eindhoven. Op de locaties in Rosmalen, Nijmegen, Gilze, Linne en Eindhoven kunnen kinderen dichter bij huis en gedurende een langere periode worden geholpen in het realiseren van hun droom: spelen in PSV 1. Tijdens deze vooropleiding zijn alle kinderen lid van de PSV Academy en krijgen ze een weloverwogen opleiding aangeboden waarna een selectie wordt gemaakt voor PSV O13. De gekozen spelers trainen vanaf dat moment volledig op PSV Campus De Herdgang en gaan ook in Eindhoven naar school.


Wat ga je doen als Assistent trainer PSV:

Als assistent trainer ben je verantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van alle spelers op de locaties Gilze. Je bent onderdeel van een groep ambitieuze trainers waarbij individueel maatwerk voor jonge voetballers voorop staat binnen de visie en trainingsmethodiek van PSV. Je herkent, verbetert en motiveert deze ontwikkeling en bent in staat je aan te passen aan verschil in niveau en leeftijd.


Primaire kerntaken van de Assistent trainer:

Als assistent trainer ben je verantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van alle spelers op de locatie. Je bent onderdeel van een groep ambitieuze trainers waarbij individueel maatwerk voor jonge voetballers voorop staat binnen de visie en trainingsmethodiek van PSV. Je herkent, verbetert en motiveert deze ontwikkeling en bent in staat je aan te passen aan verschil in niveau en leeftijd.

Functievereisten

Je profiel als Assistent trainer :

- Minimaal in bezit van UEFA C jeugd / TC3 jeugd; UEFA B (Jeugd) bij voorkeur

- Twee jaar of meer relevante trainerservaring bij jeugd t/m 13 jaar;

- Zowel doordeweeks (15:45-19:00) als op zaterdagen inzetbaar;

- Je omarmt de visie en werkwijze van de jeugdopleiding van PSV;

- Je bent een positieve teamspeler die zichzelf continu wil blijven ontwikkelen;

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Wat wij bieden:
- Een uitdagende topsportomgeving voor speler als trainer;
- Begeleiding in je persoonlijke doelen en ontwikkelpunten;
- Ruimte voor doorgroeimogelijkheden
- Een onkostenvergoeding

Solliciteren?
Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
.